רשלנות רפואית באבחון מחלות

אם יש משהו בסיסי שכולנו מצפים לו כשאנחנו פונים לרופא, זה שהוא יידע להבין מה יש לנו וממה אנחנו סובלים. אומנם זה נכון שלא תמיד אבחן וזיהוי המחלות פשוט, אך בדיוק בשביל זה יש היום כל כך הרבה בדיקות שכל אזרח במדינה יכול לעשות. לא תמיד זה נעים לעבור בדיקות ולפעמים אפילו צריך לחכות להן לא מעט חודשים, אך בסופו של דבר, כשעושים אותן, לפחות אפשר לקבל תוצאה אמינה. האומנם? האם באמת תמיד כאשר הרופא מקבל את תוצאות הבדיקות הוא מאבחן את המחלה שלנו, או את השלב שלה, בצורה מדויקת ונכונה? אין דבר חשוב יותר מאשר לאבחן מחלות בצורה מדויקת ונכונה, שכן מכאן נגזר הכול. כלומר, בהתאם לאבחון המחלה ניתן יהיה להבין האם יש עתיד להירפא ממנה או לא, כמה זמן נותר לנו לחיות או בעיקר – באיזה טיפול כדאי לבחור. לכן מקרים של רשלנות רפואית בהקשר של אבחון מחלות אלה מקרי רשלנות רפואית מאוד חמורים. לא אחת קורה שאם הרופא מתרשל בתפקידו ומאבחן את המחלה בצורה לא מדויקת, הוא עלול לתת למטופל שלו טיפול שלא רק שאינו עוזר, אלא גם מזיק.

רופא ותוצאות

מה כדאי שתעשו אם זה קרה לכם?

אתם סבורים שגם אתם הייתם קורבן למקרה של רשלנות רפואית? דיברתם עם עוד רופאים וזה כבר ברור שהרופא שאליו פניתם התנהג בצורה רשלנית ולמעשה לא אבחן נכונה את המחלה שלכם? אם כך, כדאי שתעשו משהו בנידון. זה לא משנה עד כמה הרשלנות של הרופא פגעה בכם בסופו של דבר, כי מה שבטוח זה שאותו רופא צריך לתת את הדין על התנהגותו הרשלנית. יש מקרים שבהם בית המשפט יסתפק בשלילת רישיון הרופא של אותו איש מקצוע אך יש גם הרבה מקרים שבהם בית המשפט יפסוק שעל הרופא לשלם לכם פיצויים. מה שבטוח זה שאין סיבה לשתוק על מה שקרה ובהחלט כדאי לבחור עוד היום עורך דין שיוכל לייצג אתכם ולדאוג לאינטרסים שלכם בתביעה שכזו.

עו"ד מוביל לענייני רשלנות רפואית

ככל שיש יותר מקרי רשלנות רפואית יש גם יותר עורכי דין שעוסקים בתחום הזה, מה שאומר שהשאלה איך לבחור עו"ד מתאים אינה פשוטה. לכן אנחנו בהחלט יכולים להבין את הבלבול שאתם חשים, שכן יש הרבה עורכי דין טובים ועל חלק מהם באמת תוכלו לסמוך. מצד שני, לא כל עו"ד רשלנות רפואית מגיע עם הניסיון הנדרש, עם הידע ועם ההבנה העמוקה בתחום הזה. זו הסיבה שבגללה, כאשר אתם מחפשים לכם עו"ד רשלנות רפואית, כדאי יהיה לבדוק לגביו כל מה שאפשר. האם הוא מוכר? האם יש לו מוניטין? כמה הוא גובה עבור השירות שהוא מציע? וגם, איך הוא מתכוון לבצע את עבודתו? האם הוא נוהג לפנות אל רופאים אחרים עם אותה התמחות כדי להבין מה היה עושה "רופא סביר" אם הייתה מגיעה לשולחנו אותה בדיקה? או שאולי יש לעוה"ד שלכם דרכי פעולה אחרות? חשוב שתבררו מראש הכול כי בצורה כזאת תוכלו לדעת שאתם בוחרים אדם שבאמת ילחם את המלחמה שלכם וידאג שהצדק ייצא לאור.

לקריאה נוספת אודות רשלנות רפואית באבחון מחלות – https://www.df-law.co.il

אז מה היה לנו עד עכשיו?
אולי יעניין אותך גם
לב האדם והעורקים
מהו אוטם שריר הלב?

ישנן מחלות שונות והפרעות אשר יכולות להופיע או להתפרץ במהלך השירות הצבאי, כולל התקף לב חלילה. בואו נבין מהו